Manchester City-manageren Pep Guardiola krever et “spark bak” for å få Manchester United til å forbedre seg.

Manchester City-manageren Pep Guardiola krever et

Manchester City-manageren Pep Guardiola har uttrykt sin bekymring for rivalen Manchester Uniteds manglende fremgang. Guardiola har krevd at United må gi spillerne et “spark bak” for å få dem til å forbedre seg.

Guardiola har vært manager for Manchester City siden 2016, og har ført laget til to Premier League-titler og en FA Cup-tittel. I løpet av den tiden har han sett Manchester Uniteds prestasjoner falle bak Citys. Dette har ført til at Guardiola har uttrykt sin bekymring for Uniteds manglende fremgang.

I et intervju sa Guardiola at United må gi spillerne et “spark bak” for å få dem til å forbedre seg. Han mente at dette var nødvendig for å få United tilbake på toppen. Han la også til at han ikke tror at Uniteds manglende fremgang skyldes mangel på talent, men heller mangel på motivasjon og fokus.

Guardiola har også uttrykt sin beundring for Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær, og sa at han er den rette personen til å lede United tilbake til toppen. Han mener at Solskjær har vist at han er i stand til å lede et lag, og at han har det som trengs for å få United tilbake på sporet.

Det er tydelig at Guardiola er bekymret for rivalen Manchester Uniteds manglende fremgang, og han har krevd at de må gi spillerne et “spark bak” for å få dem til å forbedre seg. Han har også uttrykt sin beundring for Uniteds manager Ole Gunnar Solskjær, og mener at han er den rette personen til å lede United tilbake til toppen. Det er opp til Solskjær og resten av United-ledelsen å ta Guardiolas råd om hånd og se om de kan få United tilbake på sporet.

Related Posts

“Introduktion til ‘The Lord of the Rings’: En Guide til J.R.R. Tolkiens Fantasy-Romaner”

Advokat Jonathan Taylor hevder det finnes bevis for at «avtaler ble gjort». Det får motbør fra flere kanter – og nå stiller Besseberg-advokat spørsmål ved rollen…

“Udfordringerne ved at styre et stort projekt: En guide til projektledere”

Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø kaster lys over en mørk side av deres elskede idrett – med tragiske selvmord og tanker om den mentale påkjenningen…

“En undersøgelse af effekten af ​​fysisk træning på fysisk og mental sundhed”

INITLITY (TV 2): Pengene har sittet løst samtidig som Vålerenga har kollapset. Nå snus det meste på hodet i Oslo-klubben….

“Kampen for at redde planeten: En guide til miljøbeskyttelse”

Assistenten rykker opp og erstatter Gaute Helstrup. Regelverket krever at Tromsø får én trener til inn i teamet….

“Kan du se det?”: En undersøgelse af det visuelle aspekt af kunst og kreativitet

OBERHOF (TV 2): Johannes Thingnes Bø sliter med å finne svar….

“En undersøgelse af effekten af ​​fysisk aktivitet på fysisk og mental sundhed hos voksne”: Hvordan fysisk aktivitet påvirker voksnes fysiske og mentale helbred.

Har Kylian Mbappé sagt ja eller nei til Real Madrid? Her er mandagens fotballrykter….